Kíméletlenül beleszállt a volt demokrata elnökjelölt Kamala Harrisbe + videó

Tulsi Gabbard szerint Kamala Harris világháborút robbantana ki.

2024. 07. 22. 11:16
Kamala Harris letaszította Joe Bident a pulpitusról (Fotó: AFP/Brendan Smialowski)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kamala Harris alkalmatlan arra, hogy a főparancsnok és az elnök legyen az Egyesült Államokban, erről beszélt egy videóüzenetben Tulsi Gabbard volt demokrata elnökjelölt. Arra reagált, hogy Joe Biden vasárnap bejelentette, hogy visszalép az elnökjelöltségtől, és alelnökét, Kamala Harrist támogatja – annak ellenére, hogy az utóbbi napokban többször azt hangoztatta, hogy ebben az esetben sem támogatná Harrist. Tulsi Gabbard felidézte, hogy semmi sem változott 2020 óta, amikor ő maga és Kamala Harris is a bukott Joe Biden ellenfele volt a demokrata előválasztás során.

Kamala Harris veszélyes lenne ebben a pozícióban. Aggasztó belegondolni, hogy döntéseket hozna a háborúról és a békéről, és arról, hogy hová küldjük a katonáinkat. Ez minden amerikai számára aggasztó, tudva, hogy mindannyian megfizetnénk az árát az ő veszélyes tetteinek és döntéseinek. Ha Kamala lesz az elnökünk és főparancsnokunk, akkor ő lesz a háborús uszítók királynőjének, Hillary Clintonnak a szolgálója

– fogalmazott Gabbard, aki éppen Rómában tartózkodik egy geopolitikai konferencián. Leszögezte, hogy kétségtelenül nem az elnök a főnök, hanem a mögötte álló holdudvar. A volt demokrata politikus erről nemrég beszélt a közösségi oldalán egy másik videóüzenetben.

Tulsi Gabbard szerint ha Kamala Harris hatalmat kap, a világ közelebb jut a világháborúhoz, és nem kizárt az sem, hogy egy nukleáris háborúba sodorja a világot.

A választás számunkra nagyon egyértelmű. Ha becsüljük a békét és a szabadságot, ha szeretjük a hazánkat, akkor Kamala Harris ellen kell szavaznunk ezen a választáson, november 5-én, és Donald Trumpra kell voksolni

– fogalmazott Tulsi Gabbard.

Borítókép: Kamala Harris letaszította Joe Bident a pulpitusról  (Fotó: AFP/Brendan Smialowski)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.