Szánthó Miklós: Bárki lépjen is Joe Biden helyébe, az a liberális deep state jelöltje lesz, nem a választóké!

Az amerikai baloldal és mélyállama megpuccsolta saját elnökjelöltjét – jelentette ki az Alapjogokért Központ főigazgatója. Szánthó Miklós hozzátette: Obamáék, Clintonék, Sorosék, vagyis a mélyállam jelölheti ki Biden utódját, és nem a választók.

Forrás: Facebook2024. 07. 23. 11:25
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb mocsárinvázió várható az Amerikai Egyesült Államokban. Erről beszélt a közösségi oldalára feltöltött videójában Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ főigazgatója azt is elmondta, hogy miért érdekel minket, magyarokat, hogy ki lép majd Biden helyére a kampányban.

Megjegyezte, a szomszédunkban tombol a háború, az Európai Unió azt sem tudja, hány óra, miközben az USA olyan mély politikai válságban vergődik, mint a polgárháború óta talán soha.

Alig egy héttel a Trump elleni merénylet után az amerikai baloldal és mélyállama megpuccsolta saját elnökjelöltjét. Biztos sokukban felmerül a kérdés, hogy mit jelent mindez. Mi változik Biden visszalépésével. Nos, szinte semmi. Attól, hogy visszaléptették a jelöltségtől, még januárig ő marad az USA elnöke, s elnökként továbbra is nála a piros gomb, ő parancsol az amerikai haderőnek, röviden ő dönt békéről vagy háborúról, valójában csak a háborúról persze

– húzta alá Szánthó Miklós.

A főigazgató hangsúlyozta: az sem számít, hogy kit állítanak ki helyette a demokraták. Saját tavaszi előválasztásukat pedig üres színjáttéká silányították, ahol egyetlen valós kihívó sem állhatott rajthoz. 

Így Obamáék, Clintonék, Sorosék, vagyis a mélyállam jelölheti ki Biden utódját, és nem a választók. Azt pedig régóta tudjuk, hogy mi kell a washingtoni deep state-nek, a háború. Biden a mocsárlakók jelöltje volt Trump ellen, és bizony az új jelölt is az lesz. Így a novemberi elnökválasztás tétje sem változott. Háború vagy béke. Nekünk pedig béke kell. Nekünk Trump kell

 – zárta gondolatait az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.