Szavazás indult arról, hogy megkapja-e a Nobel-békedíjat Orbán Viktor

A kérdésre egy Telegram-csatorna anonim közvélemény-kutatásán keresik a választ.

2024. 07. 08. 5:43
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad az M1 aktuális csatornának Brüsszelben 2024. július 1-jén. Magyarország július 1-tõl december 31-ig tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad az M1 aktuális csatornának Brüsszelben 2024. július 1-jén. Magyarország július 1-tõl december 31-ig tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkapja-e a Nobel-békedíjat Orbán Viktor magyar miniszterelnök? – erre a kérdésre lehet válaszolni.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket az online szavazásra. A cikk írásának pillanatában, már közel tizennégyezren szavaztak a címben szereplő kérdésről. Ahhoz, hogy megismerjük a szavazás pillanatnyi állását, szavazni kell. Az első válaszlehetőség szerint meg fogja kapni Orbán Viktor a Nobel-békedíjat. A második szerint nem kapja meg, mert ez nem olyan, amiért odaítélnék. Míg a harmadik lehetséges válasz szerint a magyar miniszterelnök nem azért dolgozik, hogy díjakat, elismeréseket kapjon. Annyit elárulhatunk, amikor a cikket megírtuk, éppen a harmadik válaszlehetőség vezetett messze a legmagasabb eredménnyel.

Békemissziója első állomásaként Kijevbe utazott Orbán Viktor Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Békemissziója első állomásaként Kijevbe utazott Orbán Viktor Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Mint ismert, egy nappal azután, hogy Orbán Viktor átvette az uniós elnökséget, máris Kijevben találkozott az ukrán elnökkel. Határidőhöz kötött tűzszünet megfontolását kérte Orbán Viktor miniszterelnök múlt keddi kijevi látogatásán Volodimir Zelenszkijtől. 

A békemisszió második állomása Moszkva volt Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivi
A békemisszió második állomása Moszkva volt Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Pénteken már Moszkvában egyeztetett a lehetséges béke feltételeiről Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. És ma, hétfőn hajnalban a magyar miniszterelnök Pekingben folytatta békemisszióját.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad az M1 aktuális csatornának Brüsszelben 2024. július 1-jén. Magyarország július 1-től december 31-ig tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.