Magyar Péter állva tapsolta az Ukrajna katonai támogatását követelő Ursula von der Leyent

„Szolgalélek: Dobrev Klára és Magyar Péter úgy tapsolt Ursula von der Leyennek, mintha nem lenne holnap” – írta közösségi oldalán Deák Dániel.

2024. 10. 09. 10:54
Magyar Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, miután Orbán Viktor miniszterelnök ismertette a soros magyar elnökség prioritásait, a néppárti Ursula von der Leyen kapott szó. Az Európai Bizottság elnöke éles politikai kritikákat fogalmazott meg Orbán Viktorral szemben, valamint bejelentette, hogy folytatni kell Ukrajna katonai és pénzügyi támogatását. A bizottság elnöke így fogalmazott: „Csak egy út van az igazságos béke érdekében Ukrajna és Európa számára, az, hogy továbbra is támogatjuk Ukrajna ellenállását, katonai, pénzügyi és politikai támogatással”.

Magyar Péter mindezt állva tapsolva fogadta 

szúrta ki a Mandiner. 

Deák Dániel a közösségi oldalán Ursula von der Leyen beszéde kapcsán úgy fogalmazott:

Szolgalélek: Dobrev Klára és Magyar Péter úgy tapsolt Ursula von der Leyennek, mintha nem lenne holnap! 

A Mandiner arra is emlékeztet, Magyar Péter mentelmi ügye múlhat azon, hová helyezkedik. Mint ismert, a magyar EP-képviselő elleni mentelmi eljárást Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte, miután a Tisza Párt elnökének júniusi „diszkóbotrányát” követően felmerült a lopás gyanúja. Magyar Péter mentelmi joga és személyes szabadsága ettől kezdve az Európai Parlament, azon belül is az Európai Néppárt kezében van.

Borítókép: Magyar Péter

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.