Orbán Viktor Montenegró miniszterelnökét fogadta

Folytatódik a diplomáciai nagyüzem. Orbán Viktor újabb európai ország vezetőjével tárgyal.

2024. 10. 24. 11:00
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) fogadja Milojko Spajic montenegrói miniszterelnököt a Karmelita kolostorban 2024. október 24-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)
Orbán Viktor fogadja a montenegrói miniszterelnököt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üdvözöljük Milojko Spajićot, Montenegró miniszterelnökét Budapesten. Ezt írta a közösségi oldalán Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök egy képet is mellékelt a bejegyzés mellé, amelyen a balkáni ország kormányfőjével közösen látható.

Magyar–montenegrói csúcs

 – olvasható a miniszterelnök Facebook-oldalán.

Mint arról korábban írtunk, több fontos tárgyalása is volt a héten a kormányfőnek. Így kedden este Párizsban vett részt munkavacsorán Emmanuel Macron francia elnök meghívására. Orbán Viktor tárgyalt Párizsban Marine Le Pennel, a legnépszerűbb francia párt, a Nemzeti Tömörülés frakcióvezetőjével is. Ezen a találkozón pedig ugyanúgy egyetértettek a migráció elleni fellépésben, mint a kedd délelőtti, révkomáromi szlovák–magyar–szerb-csúcstalálkozón

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (jobbra) fogadja Milojko Spajic montenegrói miniszterelnököt a karmelita kolostorban 2024. október 24-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.