A szélsőbalos Antifa bőszen támogatja a kisgyermekek nemváltását

A baloldali ideológiák egyre inkább összefonódnak: a Black Lives Matter-tüntetéseken megjelentek az LMBT-jogokért küzdők, a gyerekeknek nemcsak azt tanítják, hogy rasszisták, de azt is, hogy nincs férfipénisz és női vagina, most pedig az Antifa állt be a gyerekek nemváltásának támogatása mögé.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 07. 14. 17:32
Thousands protest violence against transgender people in Bogota
epa08525907 Protesters participate in a march organized by the Transgender Community Network in Bogota, Colombia, 03 July 2020. More than a thousand people took to the streets to protest violence against transgender people, with special rejection of the death of Alejandra Monocuco, a transgender woman who died on 29 May after alleged negligence while receiving medical care. EPA/MAURICIO DUENAS CASTANEDA Fotó: MAURICIO DUENAS CASTANEDA Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Írországban a hétvégén az ártatlanság érdekében tartottak tüntetést az emberek a parlament előtt, miután olyan törvénytervezet jelent meg, ami a 16 évnél fiatalabb gyerekeknek is engedélyezné a nemváltást.

A tüntetésen egyszer csak a beszámolók szerint az Antifa tüntetői jelentek meg, akik egyből erőszakosan kezdték el fitogtatni az erejüket. Nemcsak kiabáltak, de lökdösték is a jelenlévőket, akik a fiatal gyermekek nemváltása ellen tiltakoztak – a jelek szerint ezt az Antifa bőszen támogatja.

A helyzet viszont nem meglepő, a baloldali ideológiák ugyanis egyre inkább összefonódnak, és egyre több veszi célba a gyerekeket. A genderideológiát is igyekeznek a gyerekek agyába beültetni, már arról tanítják őket, hogy nincsen férfipénisz és női vagina, és az iskolába is egyre több helyen vezetnek be LMBT-tanórákat. Ugyanígy azt is tanítják már a BLM fényében a fehér gyerekeknek, hogy rasszisták – a kicsik ugyanis felettébb könnyen befolyásolhatók a különböző balliberális ideológiák felé.

Most a tüntetők nemcsak a törvénytervezet ellen demonstráltak, hanem a gyermekekért felelős ír miniszter, Roderic O’Gorman lemondását is követelték. A politikus ugyanis két évvel ezelőtt egy Pride-felvonuláson együtt pózolt Peter Tatchellel, aki nemcsak az LMBT-ideológia támogatója, hanem korábban pedofil botrányba is keveredett.

Tatchell ugyanis egy 1997-ben a Guardiannek küldött levelében azt írta, hogy több barátja is lefeküdt felnőttekkel akkor, amikor még 13 évesek sem voltak – ezek azonban teljesen tudatos döntések voltak. A férfi akkor azt írta, itt az ideje, hogy a társadalom is felfogja, hogy a gyerekekkel való szex nem mindig káros. Egy korábbi videóban is arról beszélt, hogy nem kell megkérdőjelezni azt, hogy egy kilencéves egy felnőttel szexel, ha az aktus örömteli és beleegyezésen alapul.

Tatchell mindemellett azt is írta, hogy „talán lehetetlen” elnézni a pedofíliát – ezzel kapcsolatban később már azt mondta, a levelét megmásították, mert ő azt írta, hogy teljességgel lehetetlen elnézni a pedofíliát. A napokban a saját közösségi oldalára is kiírta, hogy elítéli a pedofíliát, és nem helyesli, ha felnőttek gyerekkel szexelnek – ez ugyanakkor teljes mértékben ellentmond az 1997-es véleményének.

A miniszter, Roderic O’Gorman az információk fényében hamar elállt Tatchell mellől, és azt állította, hogy nem tudott a férfi pedofíliával kapcsolatos nézeteiről. A politikus elmondása szerint csak egyszer találkozott Tatchellel, és csak azt tudta róla, hogy az LMBT-közösség jogaiért áll ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.