Rendőröket, politikusokat zaklatnak a migránsok Svédországban

Rendőröket és politikusokat fenyegetnek telefonon a közösségi oldalakon magukat influenszernek mondó bevándorlók. A hívások sokszor egyszerű káromkodásokból állnak, de esetenként nemi erőszakkal is fenyegetnek.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 05. 03. 21:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közösségi média a fenyegetések és zaklatások tárházává vált Svédországban, ahogy egyre több bevándorló tesz szert hírnévre azzal, hogy rendőröket vagy politikusokat zaklat.

Ilyen népszerűségnek örvend a „Roastlive” csatorna mögött álló Nabbe nevű férfi, aki korábban azzal vált hírhedtté, hogy illegális harcokat szervezett, melyek közül az egyiket a svéd köztelevízió az SVT is sugározta, és amely végül adás közepén tömegverekedésbe torkollt – írja a V4NA Hírügynökség.

Nabbe legutóbbi akciója egy Instagram live videó volt, amely során több szolgálatban lévő rendőrt is felhívott, hogy megossza velük milyen formában kíván közösülni velük és hozzátartozóikkal. A Samhalls Nytt tételesen idézi a férfi által mondott „beszólásokat”, melyek többsége vagy a szexuális zaklatás vagy a rágalmazás kategóriáinak felelnek meg. A férfi egyébként azt is megjegyezte, hogy aki nem ért egyet a zaklatásokkal a komment szekcióban, azt le kellene tiltani.

Azonban nem csak a Roastlive szerez új feliratkozókat a köztisztviselők zaklatásával. Egy másik férfi, aki Mustafa névre hallgat a Svéd Demokraták párt vezetőjének Jimmie Akessonnak jelezte közösülési szándékát két nappal Nabbe akciója után. Mustafa úgy véli, hogy ő csak a szólásszabadságával élt, és semmi rosszat nem követett el, pusztán annak a véleményének adott hangot, hogy Akessont meg kellene erőszakolni, majd részletes leírást adott arról, hogy milyen módon kellene mobiltelefonját az alfelébe igazítani.

Hozzátette, ezentúl a rendőrzaklatások helyett az ő védjegye a Svéd Demokraták párt politikusainak zaklatása lesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.