Soros embere terroristák kezére juttatott egy újságírót

Mióta a Hamasz terrorszervezet hatóságai őrizetbe vették Rami Amant, azóta nincs hír róla.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 04. 26. 17:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rami Aman szabadúszó újságírót, a Gaza Youth Committee tagját a Hamasz-hatóságok tartóztatták le azt követően, hogy videokonferenciát tartott izraeliek részvételével a Zoom platformon – számol be a felháborító esetről a Szombat.org alapján a Tűzfalcsoport.

A fiatalember letartóztatására azért kerülhetett sor, mert egy Hind Khoudary nevű hölgy, aki a közösségi médiában az Amnesty International konzultánsaként mutatkozott be, a Facebookon elítélte Amant, majd üzenetét három Hamász-tisztviselővel is megosztotta. Amanról azóta nincs hír, mióta őrizetbe vették. A gázai belügyminisztérium szóvivője szerint az izraeliekkel történő kapcsolatfelvétel árulásnak minősül – folytatódott az esettel kapcsolatban a Szombat beszámolója.

A Hamász nemcsak merényleteket hajt végre, hanem a zsidó államot is támadja tüzérségével, hiszen léthez való jogát most sem ismeri el. A nemzetek fölötti muszlim egységet (pániszlamizmus) tűzte ki célul. A Hamászt több ország terroristaszervezetnek minősítette: többek között az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Jordánia, Egyiptom, Japán, Izrael, továbbá az Európai Unió is.

A vérlázító esettel kapcsolatban megszólalt az Amnesty International magyarországi lerakata is, hiszen ismét lelepleződött a Soros-birodalom zsidó- és Izraelellenes tevékenysége, amely kellemetlenül érinti a pénzadományokért kuncsorgó, valójában brutális Soros-finanszírozással kitömött zsoldosokat. Mosakodó közleményükben elhatárolódnak Hind Khoudary tettétől, de weblapjukon nem tették közzé ezt a közleményt, inkább csak egy angol nyelvű központi iránymutogatást lobogtattak. Utóbbiban egyébként már nem szerepel az undorító cselekedet elítélése, inkább csak egy óvatos tartózkodás – hívja fel a figyelmet a Szombat.org.

A Tűzfalcsoport márciusban készített exkluzív interjút Eli Vered Hazan úrral, a Likud külügyi igazgatójával, aki kőkeményen fogalmazott Soros zsidóellenes tevékenységéről és a spekuláns antiszemitizmusáról: Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek. Hozzátette: Sok sikert kívánok Orbánnak a Soros elleni küzdelemben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.