Első mélyinterjú a válása óta: arcidegbénulással kezelték Angelina Jolie-t

A válás okairól továbbra is szűkszavúan nyilatkozott, ám más témákban meglepően nyíltan beszélt a színésznő.

Herczeg Szonja
2017. 07. 26. 18:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Interjút készített a Vanity Fair az új otthonába pár héttel ezelőtt beköltöző Angelina Jolie-val. A huszonötmillió dolláros, hat hálószobás, tíz fürdőszobás házra sokáig kellett várnia a színésznőnek. Kilenc hónapig, ahogy mondja, bőröndökből élt a gyerekekkel egy bérleményben, miután elköltözött Brad Pitt-tel közös otthonából.

A házban a légkör normális és hat gyerekhez mérten kaotikus.

Jolie és Pitt, akik a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán melegedtek össze 2004-ben, tavaly váltak külön. A színészt súlyos vádak érték, miután az FBI is bevonódott, hogy kivizsgálja: hogyan bánik a gyerekeivel. A bántalmazás vádjai alól felmentették, de ő maga is bevallotta, hogy súlyos alkoholproblémái vannak, valószínűleg erre ment rá házassága.

Jolie, aki jelenleg egy Kambodzsában forgatott filmje Netflixen történő megjelenése miatt izgul, továbbra is szűkszavúan mesélt a válásról: – Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl mindnyájan. Most kezdünk levegőhöz jutni – fogalmazott. – 2016 nyarára a dolgok rosszra fordultak nem ezt a szót akartam használni nehézzé váltak, mondjuk így. De a pletykákkal ellentétben nem az utazgató életformánkra ment rá a kapcsolatunk.

Jolie mesélt az interjúban rebellis múltjáról, kínos közszerepléseiről, korábbi rosszlány imázsáról és arról a pillanatról, ami mindent megváltoztatott, kambodzsai útjáról, amely során örökbe fogadta első gyermekét, Maddoxot.

Jolie-nak az utóbbi egy évben nem csak a válás okozta fájdalommal, de újabb egészségügyi gondokkal is meg kellett küzdenie (ismert, hogy a színésznő teljes melleltávolításon is átesett, hogy megelőzze egy daganatos betegség kialakulását. Édesanyja petefészekrákban hunyt el 56 évesen). Tavaly magas vérnyomással és Bell-féle arcbénulással is kezelték. – Néha a nők csak utoljára foglalkoznak saját magukkal. Egészen addig, amíg az egészségük látja kárát.

Jelenleg a gyermekeivel és új filmje népszerűsítésével foglalkozik, és Afrikába megy a család, hogy jótékonysági ügyekkel foglalkozhasson és meglátogassák gyermeke, Shiloh szülőhazáját.

A színésznő arról is mesélt, hogy kibékült édesapjával, Jon Voight színésszel, továbbá hogy egyre jobb a hétköznapi teendők elvégzésében. – Főzőleckéket veszek, és egyre jobb vagyok meseolvasásban és kutyapiszok-felszedésben is. Most ezek a prioritásaim – mondta a színésznő.

A teljes, angol nyelvű interjút itt olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.