James Bond 2019-ben visszatér, de nem tudni, ki alakítja

Két dolog biztos csak: a forgatókönyvírók neve és a bemutató dátuma. Az is rejtély, ki játssza a 007-est.

MN
2017. 07. 25. 5:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A következő, immár 25. James Bond-filmet 2019. november 8-án mutatják be – jelentette be a Eon Productions és az MGM stúdió. A forgatókönyvet Neal Purvis és Robert Wade jegyzi majd, ők írták a franchise több darabját is, mint a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és Spectre: A fantom visszatér.

Ezen kívül viszont szinte semmit nem lehet tudni a két év múlva érkező filmről: nem ismert a címe, sem a rendező, sem a főszereplő neve, sőt, úgy egyáltalán senki a stábból. Az előző négy fimben a brit Daniel Craig játszotta őfelsége legtitkosabb ügynökét, de ő már korábban bejelentette, hogy „inkább felvágja az ereit”, minthogy még egyszer Bond legyen.

A korábbi találgatások szerint Idris Elba – ő lenne az első fekete 007-es –, Tom Hiddleston és Tom Hardy neve került szóba, mint Bond. Vannak olyan pletykák is, amelyek szerint Craig mégis eljátszaná a újra a szerepet. A The New York Times hétfőn két bennfentes forrásra hivatkozva állította, hogy Craig visszatérése „lefutott dolog”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.