Jön Ringo Starr új albuma, McCartney is énekel rajta

A Beatles egykori dobosának új szólóalbuma szeptember 15-én jelenik meg.

MTI
2017. 07. 09. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dobos 19. szólóalbumának, a Give More Love-nak két számában – a We\'re on the Road Again és a Show Me the Way című dalokban – hallható lesz korábbi zenésztársa, Paul McCartney is. A második dalt Starr a feleségének, Barbara Bachnak ajánlotta.

A sztár a Reutersnek beszélt a két dal történetéről: „Paul a saját útját járja, éli a maga életét. Én is járom az utamat, zenét írok, lemezeket csinálok. Paul a városban volt, ezért felhívtam, és mondtam neki, hogy írtam neki egy dalt, játssza el”.

Ringo Starr minden évben nyilvánosan ünnepli a születésnapját, idén is nagy tömeg gyűlt össze pénteken Hollywood utcáin, ott volt többek között Joe Walsh, Starr együttesének gitárosa és a Twin Peaks rendezője, David Lynch.

A Beatles a hatvanas években a világ egyik leghíresebb popegyüttese volt, a „legendás négyes” együtt is, a tagok külön-külön is bekerültek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Paul McCartney a minap azzal került a hírekbe, hogy hosszú évek után sikerült visszaszereznie az 1960-as években John Lennonnal közösen jegyzett dalainak, így többek között a Hey Jude-nak és Let it benek a jogait.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.