Lemondta turnéját a Linkin Park

Ezt a Live Nation koncertszervező jelentette be Twitterén.

MN
2017. 07. 22. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Twitteren jelentette be a Live Nation koncertszervező, hogy elmarad a Linkin Park észak-amerikai turnéja. A bejegyzést az együttes is megosztotta.

A jegyárat a rajongók a vásárlás helyszínén igényelhetik vissza.

A 41 éves Chester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkosságot követett el, a zenész holttestét csütörtökön találták meg Los Angeles-i otthonában.

Bennington az egyik legjobb barátja volt a Soundgarden énekesének, Chris Cornellnek, aki májusban követett el öngyilkosságot. Cornell születésnapja ezen a napon, július 20-án volt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenes 116-123-as vagy 06-80/820-111-es telefonszámot!

A Linkin Park 1996-ban Kaliforniában alakult, világszerte ismertté és népszerűvé pedig négy évvel későbbi bemutatkozó lemeze, a Hybrid Theory tette. Következő albumukkal, a Meteorával tovább meneteltek, a Billboard kétszázas listájának éléig jutva. A nu metalnak nevezett stílus egyik úttörői voltak: a metalos durvulást rappel vegyítették, számos rádióbarát slágert letéve az asztalra. Legutóbbi lemezük, az idei One More Light nagy visszhangot váltott ki, miután a korábbiakhoz képest másfelé kalandoztak el, elektronikusabb és poposabb dalokkal előállva. A zenekar épp a One More Light-turné közepén volt, amely novemberig lekötött dátumokkal rendelkezett. Ennek európai része július 6-án, Birminghamben ért véget, és 27-én folytatódott volna az amerikai Mansfieldben. A soproni állomás Chester Bennington utolsó öt koncertje között szerepelt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.