Nem maradt el az idén sem a jelmezparádé a Szigeten

Mutatunk néhány vicces figurát a fesztiválról. A végére az is kiderült, miféle haszon várható egy jelmeztől.

R. Kiss Kornélia
2017. 08. 13. 17:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelmezek nélkül nincs nyári fesztivál. Ezt a szokást a nyugat-európaiak hozták be a magyar fesztiválokra, és máig inkább ők azok, akik a legkülönfélébb őrültségeknek öltöznek egyénileg, de akár csoportosan is.

Senki nem lepődik meg, ha a Sziget Fesztiválon vagy a Balaton Soundon szembejön vele egy feje búbjáig plüssbe öltözött maci, egy lila unikornis vagy egy bohóc. Vagy egyszerűen csak olyan valaki, aki a normálistól távol álló szettet válogatott össze magának a Szigetre. Van, aki egy maszkkal vagy egy vicces kiegészítővel is megelégszik, ezekből óriási a választék a Szigeten is.

Az öltözékeknek általában nincs jelentésük, egyszerűen csak választanak egy olyan ruhát, amilyet viccesnek találnak. Néhány érdekes arcot válogattunk össze. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.