Teljes alakos szobrot kap Bud Spencer Budapesten

Budapest VIII. kerületében, a Corvin sétányon állítják fel a színész egész alakos bronzszobrát.

MN
2017. 09. 05. 17:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest VIII. kerületében, a Corvin sétányon állítják fel a színész egész alakos bronzszobrát – szúrta ki a 444 a Corvinnegyed Facebook-oldalán. A kezdeményezés az Egymillióan Bud Spencer Szobráért nevű Facebook-csoporttól származik, amelynek adminja nem más, mint a szobrot készítő szobrász, Tasnádi Szandra.

Mint ahogy a Corvinnegyed oldalán olvasható, „Bud Spencer 2016. júniusi halálát követően Tasnádi Szandra szobrászművész levélben ajánlotta fel az önkormányzatnak, hogy a legenda emléke előtt tisztelgő, egész alakos, 5/4-es méretű, bronzból készült szobrát rendelkezésre bocsátja. A képviselők, úgy tűnik, beleálltak a dologba”, és helyszínnek a Corvin sétányt jelölték ki. Így a tervek szerint Bud Spencer születésnapjára, október 31-ére már akár állni is fog a szobor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.