Idén is Michael Jackson „kereste” a legtöbbet

A lista második helyezettje Arnold Palmer golflegenda.

MTI
2017. 10. 31. 14:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyolc éve meghalt énekes az elmúlt évben 75 millió dollárt (20 milliárd forintot) „keresett” egy új válogatáslemez, a Cirque du Soleil Las Vegas-i show-ja és az EMI zenei kiadóban való részesedésnek köszönhetően.

A lista második helyezettje Arnold Palmer golflegenda: a nevét viselő arizonai limonádé és jeges tea értékesítése 40 millió dolláros (10,7 milliárd forintos) bevételt generált. Őt Charles Schulz, a Charlie Brown- és a Snoopy-képregények alkotója követi 38 millió dollárral.

A negyedik helyen Elvis Presley végzett, a rock and roll királyának hagyatéka 35 millió dolláros bevételt hozott az elmúlt évben. Az ötödik helyre Bob Marley került 23 millió dollárral.

A Forbes magazin a hagyatékkezelőktől, a hagyatékkal foglalkozó ügyvédektől és szerzői jogi forrásoktól kapott adatokból állítja össze az éves listát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.