Kampány a legális letöltésekért

A legális zenefogyasztás, letöltés és vásárlás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a ProArt.

Balogh Roland
2017. 10. 25. 14:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legális zenefogyasztás, letöltés és vásárlás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a ProArt (Szövetség a Szerzői Jogokért), ezért október 26-án fair play napot tartanak – derült ki a szervezet közleményéből.

Mint írják, egy hanghordozó megvásárlásával, a hivatalos online zeneáruházak használatával, a zenemegosztó szolgáltatásokra való előfizetéssel, vagy amikor koncertre megyünk, a tisztességes zenefogyasztást támogatjuk.

Több előadó, így a Lóci játszik, a Margaret Island, a Drastik Putto, a Váczi Eszter & Quartet és Jónás Vera, valamint több koncerthelyszín, az A38 Hajó, az Akvárium, a Budapest Jazz Club, a Kuplung, a miskolci Helynekem, a győri RómerKvelle és a szarvasi Zebra is csatlakozott az ügyhöz. A kampány részletei a FairPlayHungary.hu weboldalon érhetők el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.