A Thor vezeti a kasszasikerlistát Észak-Amerikában

Több mint 15 milliárd forinttal növelte a hétvégi jegyeladásokat a Thor.

MTI
2017. 11. 12. 18:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is a Thor: Ragnarök című szuperhősfilm vezeti a hétvégi kasszasikerlistát Észak-Amerikában. A Chris Hemsworth, Tom Hiddleston és Cate Blanchett főszereplésével, az új-zélandi Taika Waititi rendezésében forgatott fantasy péntektől vasárnapig 56,6 millió dollárral (15 milliárd forinttal) növelte észak-amerikai mozis jegyeladásait, és ezzel a film Amerikában és Kanadában már több mint 211 millió dolláros (57 milliárd forintos) bevételt ért el. A pénteken debütáló filmek közül a Megjött apuci 2. című, sztárszereposztást felvonultató vígjáték – John Lithgow-val, Mel Gibsonnal, Will Ferrell-lel és Mark Wahlberggel – 30 millió dollárt (8 milliárd forintot) keresett, és ezzel a lista második helyére került.

Az Agatha Christie regénye nyomán készült Gyilkosság az Orient expresszen című krimi pedig 28,2 millió dollárral (7,5 milliárd forinttal) lett harmadik. A Rossz anyák karácsonya 11,5 millió dollárral (3 milliárd forinttal) a negyedik, a Fűrész: Újra játékban című horror pedig 3,4 millió dollárral (913 millió forinttal) az ötödik helyre futott be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.