Fia zaklatásával vádolja egy volt műsorvezető Kevin Spacey-t

Az ügyben nyomoz a rendőrség.

MN
2017. 11. 08. 20:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Heather Unruh elmondta, hogy fia, aki akkor tizennyolc éves volt, egy étteremben futott össze a Kártyavár sztárjával – írja az MTI. A fiút teljesen letaglózta, hogy véletlenül találkozott a filmsztárral, aki egyik italt a másik után vásárolta neki, majd betuszkolta a kezét a tinédzser nadrágjába, és megragadta a nemi szervét. A nő szerint a fiú pánikba esett, és képtelen volt eltávolítani Spacey kezét a nadrágjáról. A színész végül kiment a mosdóba, és amikor látóterén kívül került, a fiú egy közelben lévő nő sürgetésére hazafutott.

Az esetet nem jelentették, mert a fiú akkor nagyon szégyellte – mondta az anya. A család most úgy döntött, mégis jelentik, „a légkör ugyanis megváltozott, miután mások is a nyilvánosság elé tárták Spacey szexuális visszaéléseit”.

„Kevin Spacey-nek azt akarom mondani, hogy szégyellje magát azért, amit a fiammal tett” – üzente Unruh. Hozzátette: fia az elmúlt héten feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozás elkezdődött. Mint közölte, a fiú bizonyítékot adott át a hatóságoknak, ügyvédje, Mitchell Garabedian közlése szerint azonban nem árulhatják el, mi volt az.

Anyja szerint a jelenleg egyetemista fiú továbbra is szenved az eset okozta érzelmi megrázkódtatástól.

A hétvégén Richard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban. A múlt héten a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja állt elő azzal, hogy Spacey részéről „ragadozó” viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg.

A Kevin Spacey körüli botrány azután robbant ki, hogy Anthony Rapp egy interjúban azzal vádolta meg a színészt, hogy több mint harminc éve, 1986-ban egy házibuli után szexuálisan zaklatta. A színész Rapp vádjára azonnal reagált, és bocsánatot kért, majd azzal védekezett, hogy részeg volt, és nem emlékszik a történtekre.

Azóta már Roberto Cavazos mexikói színész és az amerikai Tony Montana dokumentumfilm-rendező is vádakkal illette a sztárt: mindketten azt állították, hogy akaratuk ellenére megkörnyékezte őket szexuálisan. Spacey később bejelentette, hogy kezelteti magát, mivel időre van szüksége a helyzet értékeléséhez és megoldásához.

A Nemzetközi Televízióművészeti és -tudományi Akadémia nem ad nemzetközi Emmy-díjat Kevin Spacey-nek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.