Mariah Carey-t szexuális zaklatással vádolja volt testőre

Carey „szándékosan a szeme láttára” erotikus mozdulatokat végzett – áll a dokumentumban.

MTI
2017. 11. 09. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beszámoló szerint Michael Anello, aki testőrként dolgozott az amerikai popdíva korábbi biztonsági szolgálatában, szexuális zaklatással vádolta meg Carey-t. Az extestőr azt állítja, hogy Carey egy alkalommal azzal az ürüggyel, hogy vigye be a csomagjait, behívta őt a hotelszobájába, de neglizsében fogadta, és szexuális ajánlatot tett neki – ismertette a TMZ, amelynek sikerült hozzájutnia Anello bírósági keresetének vázlatához.

Anello arról is beszámolt a dokumentumban, hogy Carey „szándékosan a szeme láttára” erotikus mozdulatokat végzett. Mikor el akarta hagyni a szobát, Carey ragaszkodott hozzá, hogy előbb fejezze be a csomagok elhelyezését.

Az egykori alkalmazott kifogásolta, hogy Carey nácinak, szkinhednek, Ku-Klux-Klan-tagnak és a fehér felsőbbrendűség híveinek nevezte őt és kollégáit. „Azt akarta, hogy fekete fickók vegyék körül, ne fehérek” – állította a testőr a keresettervezetben.

A TMZ szerint Anello 220 ezer dollárt (59 millió forint) akar követelni a 47 éves Carey-től biztonsági cége 2015 júniusától 2017 májusáig végzett munkájának kifizetetlen számlájáért és 511 ezer dollárt (137 millió forint) a leszerződött további két évért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.