Az elmúlt év legkreatívabb ötletét keresik

Idén is meghirdették a Highlights of Hungary-szavazást.

Makrai Sonja
2018. 01. 09. 16:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén is meghirdették a Highlights of Hungary-szavazást, amelyen az elmúlt év legütősebb kreatív ötletei, kiemelkedő hazai teljesítményei közül a közönség választhatja ki most is a legjobbat. A jelöltek listáját egy tíztagú kurátori csapat – mások mellett Hitka Viktória képzőművész, Liptay Gabriella kommunikációs szakértő, Martinkó József építészet- és dizájnkritikus – állította össze. A szervezők és a kurátorok olyan felületet teremtettek, ahol rangsorolás vagy kategóriák nélkül kerültek egymás mellé az elmúlt év sikerei.

Felkerült például a Chez Dodo macaronmanufaktúra, a Három holló kávézó és közösségi tér, a kisdiákoknak élményalapú programozásoktatást kínáló Logiscool, a göncruszkai közösségi méhészet, az Arany Medve díjas Testről és lélekről című film, a Vigyél Haza Alapítvány virtuális kutyaétlapja, a Tünet Együttes Sóvirág című előadása, illetve a Brain Bar Budapest inspirációs fesztivál. Szavazni január 25-ig lehet a Highlights of Hungary weboldalán

Idén azonban nemcsak a közönség, hanem maguk a kurátorok is voksolnak: a tíztagú testület az általuk leginkább kiemelkedőnek gondolt projektet saját díjjal jutalmazza. Hogy kik szerepelnek 2016 magyar kreatív toplistáján, február 1-jén a Katona József Színházban kiderül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.