Vitray Tamás: Nem valószínű, hogy Törőcsik Mari újra színpadra állhat

Beteg, tényleg beteg – mondta róla a tévés.

MN
2018. 01. 19. 19:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vitray Tamás és Jordán Tamás a héten meglátogatták Törőcsik Marit a szombathelyi kórházban. Utána a Weöres Sándor Színházban rendezett esten Vitray arról beszélt, hogy szerinte már nem valószínű, hogy Törőcsik valaha még egyszer színpadra állhat. Beteg, tényleg beteg – idézi tőle a Nyugat.hu.

A nemzet színészét tavaly január óta ápolják a szombathelyi kórházban, betegségéről nemigen nyilatkozik. Január elején azonban rövid interjút adott a Borsnak, melyben elmesélte, hogy karácsonykor feltöltődhetett, ugyanis három napra hazamehetett velemi otthonába, ahol meglátogatták a szerettei. Hozzátette: „Még itt vagyok a szombathelyi kórházban, de jól érzem magam. Jobban vagyok szerencsére.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.