Államférfi

„Hogy van az, hogy terrorizmusért körözött emberek flangálhatnak maga körül?... Hogy van ez? Magyarázza meg!”

Marabu
2017. 12. 13. 13:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az LMP-s Demeter Márta arról beszélt hétfőn a parlamentben, hogy a kormány több mint hét éve szervezetten valósítja meg a korrupciós intézményrendszer kiépítését az országban, „elképesztő pénzeket nyúlt le a magyar adófizetőktől”, és ezért „ülni fog”. Hozzátette, számos, a büntető törvénykönyvbe ütköző bűncselekményt követett el a kormány, de el lesz számoltatva a 2018-as „rendszerváltás” során. Szerinte amit a kormány csinál, az nemzetárulás. Hogy van az, hogy a miniszterelnök itthon hiszterizálja a társadalmat, közben az Európai Tanácsban nem emel vétót a döntések ellen? Hogy van az, hogy tízmilliárdokból bevándorlásellenes konzultációt folytatnak, miközben a letelepedési kötvénnyel húszezer embert engedtek be az országba? – sorolta kérdéseit. Hogy van az, hogy terrorizmusért is körözött emberek flangálhatnak a miniszterelnök közelében? – tudakolta, megjegyezve, kiderült Ghaith Pharaonról, hogy a kormányfőhöz érkezett vacsorára és a kormányfő vejével üzletelt. – Örökölnek valamit Ghaith Pharaon vagyonából? Milyen garanciát tud adni a magyar embereknek, hogy nem ön jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot? – kérdezte a miniszterelnöktől Demeter Márta.

Orbán Viktor az elhangzottakra úgy reagált, hogy boldog karácsonyt kívánt a képviselőnek.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.