Új főszerkesztője lesz a 24.hu-nak

Szigeti Péter októbertől veszi át a szerkesztőség irányítását.

MN
2017. 07. 03. 11:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szigeti Péter lesz a 24.hu új főszerkesztője, októbertől veszi át a szerkesztőség irányítását – közölte a portál.

Szigeti Péter közel 20 éve dolgozik a média területén: pályafutását újságíróként kezdte, később 3 éven keresztül a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) főtitkári posztját is betöltötte. Több mint 6 évig volt a Kreatív magazin főszerkesztője, 2013 júniusa óta pedig a médiapiaci szaklapot is kiadó PPH Media összevont szerkesztőségének munkáját felügyeli tartalomfejlesztési vezetőként.

Kustánczi Norbert 4 éven keresztül irányította a 24.hu szerkesztőségét, a jövőben a kiadó online divíziójának termékeit támogatja majd szakértőként. Az új főszerkesztő érkezéséig a szerkesztőség irányítását átmenetileg Bognár Bálint termékmenedzser és Pető Péter felelős szerkesztő veszi át – teszi hozzá a 24.hu.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.