Újra jár a Magyar Nemzet a friss kávé mellé

Esztergomban, Oroszlányban, Dorogon és Komáromban visszaállítja a reggeli lapkézbesítést a Magyar Posta.

MN
2017. 07. 28. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár nap múlva már kora reggel kézbe vehetik az előfizetők a Magyar Nemzet legfrissebb számát, négy településen ugyanis újra visszaállítják a kora reggeli előfizetői lapkézbesítést.

Augusztus elsejétől Dorogon, Esztergomban, Komáromban és Oroszlányban kerül ismét bevezetésre a kora reggeli napilap-kézbesítés – derül ki a Magyar Posta közleményéből.

Korábban írtunk arról, hogy ez év januártól – a terjesztési díjak jelentős emelése mellett – 19 településen megszünteti a reggeli lapkézbesítést a Magyar Posta, így a napilapokat aznap 16 óráig kapják meg az érintett előfizetők. A változást a postánál azzal indokolták, hogy „a napilapvolumen jelentős csökkenése indokolttá tette a kora reggeli kézbesítésben érintett településkör felülvizsgálatát”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.