Vége Demcsák ATV-s karrierjének?

Továbbra sem érti, hogy mi a probléma munkájával – ezt a következtetést lehet levonni Fb-oldalán közzétett bejegyzéséből.

MN
2017. 09. 19. 12:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra sem érti Demcsák Zsuzsa, mi a probléma munkájával – legalábbis ezt a következtetést lehet levonni Facebook-oldalán közzétett legfrissebb bejegyzéséből. Eszerint mocskolódásnak tartja a múlt csütörtöki Start című ATV műsorban zajlott szürreális beszélgetést követően megjelent cikkeket. Az ominózus adásban – melyről lapunk is beszámolt – sokszor bakizott, furcsa kérdéseket tett föl interjúalanyainak, többek között Szanyi Tibor szocialista politikusnak. Akkor és a mostani bejegyzésben is azzal magyarázta a hibákat, hogy évek óta alig pihen, az adás előtt pedig alig két órát aludt.

Eközben Németh Szilárd, a tévéadó vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a Hvg.hunak: „Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba”. A portál információi szerint igen kicsi a valószínűsége annak, hogy Demcsák továbbra is az ATV műsorvezetője marad, ugyanis egy névtelen forrás szerint „vészesen elfogyott a levegő körülötte”.

Azonban nem ez az elhíresült eset volt az egyetlen probléma a portál forrásai szerint, már csak ezért is nehezen elképzelhető, hogy visszatérhessen a csatorna műsorvezetőjeként. Ráadásul Demcsák körül érkezése óta több feszült helyzet is kialakult. A vele dolgozók leginkább felkészültsége, illetve stílusa miatt neheztelnek rá. – Annyira elmérgesedett a viszony közte és szerkesztőség között, hogy nehéz elképzelni, miként dolgozhatna újra velük – fogalmazott a portál egyik névtelenséget kérő forrása.

Pedig mindent megadtak a tévés debütálásához: nemcsak óriási lehetőséget kapott, hiszen több adást bíztak rá, mint elődjére, Mészáros Antóniára, de minden létező szakmai felkészítéssel is próbálták segíteni a munkáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.