Kitiltották az Echo TV három munkatársát a Parlamentből

Belépésüket az őszi ülésszak végéig függesztették fel.

MN
2017. 10. 25. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfüggesztették az Echo TV három munkatárásnak belépési lehetőségét az Országház és az Országgyűlés Irodaházának helyiségeibe – tájékoztatta az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán az MTI-t.

Közölték: az Echo TV stábja többször és szándékosan figyelmen kívül hagyta a sajtótudósítás rendjére vonatkozó házelnöki rendelkezés előírásait azzal, hogy az Országgyűlés Irodaházának folyosóin és éttermében a sajtónak nem engedélyezett területen forgatott, „zavarva az országgyűlési frakciók és az Országgyűlés Hivatalának munkáját”.

Minden alkalommal jelezték nekik, hogy súlyosan megsértik a vonatkozó előírásokat, és felszólították őket a tevékenység befejezésére – tette hozzá az Országgyűlés Sajtóirodája.

Belépésüket az őszi ülésszak végéig függesztették fel.

Egyébként még 2016-ban lett Mészáros Lőrinc egyik cége az Echo TV tulajdonosa. Felcsút polgármestere korábban arról beszélt újságíróknak: jó tévét, nézhető tévét, jobboldali tévét akar látni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.