Távozik az Index éléről Pusztay András vezérigazgató

A kiadót november 20-ától Andacs Botond irányítja.

MN
2017. 11. 16. 15:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andacs Botond veszi át november 20-ától az Index.hu Zrt. irányítását, miután távozik a cégtől Pusztay András vezérigazgató – tette közzé az Index.

Andacs Botond közgazdász, médiaszakember, pályáját 2001-ben kezdte újságíróként, majd több internetes szolgáltatás termékmenedzsere volt, az utóbbi időben a többi között a Port.hu programportált vezetőjeként dolgozott.

„Maximálisan bízunk Botond médiavállalat-irányítási tapasztalatában és korábbi eredményeiben. Vezetésével az Index marad, ami eddig: a magyar internet meghatározó, piacvezető tartalomszolgáltatója” – mondta a kinevezés kapcsán Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke.

Andacs Botond a kinevezésekor úgy fogalmazott, hogy pozíciójuk megerősítéséhez az Index alapértékeire, a szerkesztőség függetlenségére, az objektív és gyors hírszolgáltatásra, és a kiadótól megszokott, a hazai piacon úttörő tartalomszolgáltatási megoldásokra támaszkodnak.

Pusztay András hét év után távozik az Indextől, ahol különböző pozíciókat töltött be.

Az Index főszerkesztői posztján májusban történt változás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.