Ungár Péter ajánlatot tesz a Magyar Nemzetre

Árvita így még lehet, de a szándéka valóban a lap megvásárlása – mondta az LMP megválasztott képviselője.

MN
2018. 04. 10. 12:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnésének hétfői bejelentése után Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja és megválasztott országgyűlési képviselője a HVG.hu-nak megerősítette, hogy vételi ajánlatot tesz a lapra. Ungár úgy fogalmazott, hogy egy beszélgetésen már túl van, formálisan pedig kedden tesz vételi ajánlatot a Magyar Nemzetre. Árvita így még lehet, de a szándéka valóban a lap megvásárlása – mondta.

Ungárnak jelentős vagyona van, édesapjától, Ungár Andrástól megörökölte az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. tetemes üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária történész-kormánybiztossal együtt.

###HIRDETES###

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.