Sharon Stone koronavírussal küzdő testvérét félti

Kelly komoly autoimmun betegséggel él, emiatt számára különösen veszélyes a fertőzés.

Forrás: erdon.ro2020. 08. 18. 10:47
null
Forrás: mediaworks.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közmédia értesülései szerint Sharon Stone-nál elszakadt a cérna, amikor kiderült, hogy az egyébként is lupusszal küzdő húga, Kelly elkapta a koronavírust.

A testvére állapotáért a maszkot nem viselőket hibáztatja – írja cikkében az Erdély Online.

„Ez a húgom kórházi szobája, a lupusz mellett most koronavírussal is küzd. Nincs immunrendszere. Csak a gyógyszertárba ment le. Az egyik maszkot nem viselő tette ezt vele” – fakadt ki a színésznő, aki azt állítja, hogy Kelly és férje is megküzd minden egyes lélegzetvételért.

Sharon emellett a montanai körülményeket is bírálta, ahol húga él, ott ugyanis senkit nem tesztelnek tünet nélkül. Így például az édesanyjukról sem tudják, hogy elkapta-e a vírust, pedig ő járt Kellynél látogatóban – írja cikkében a People magazin.

Emlékiratain dolgozik a ’90-es évek szexszimbóluma

Emlékiratain dolgozik Sharon Stone amerikai filmsztár, a könyv márciusban jelenik meg – jelentette be a Knopf kiadó. A könyvet kemény borítóval, e-könyv és hangoskönyv formájában is piacra dobják, az utóbbit maga a szerző olvassa fel. A The Beauty of Living Twice című emlékiratban a 62 éves filmszínésznő pennsylvaniai gyermekéveiből, a hollywoodi sikerek felé tartó útjáról és humanitárius munkájából idéz fel pillanatokat – írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.