Kitalálja, hányan férnek el a világ legkisebb kocsmájában? + fotók

A kocsma Angliában található, a tulajdonosa pedig azt állítja, az övénél kisebb italozó nem létezik.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 08. 21. 11:02
Forrás: FORRÁS: FACEBOOK/THE SIGNAL BOX INN - SMALLEST PUB ON THE PLANET
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Signal Box Inn, amelyet magyarra leginkább Bakterház Fogadónak fordíthatnánk, 2006-ban nyílt meg egy angliai üdülőhelyen, Cleethorpes-ban egy vasútállomás szomszédságában. A belső alapterülete nyolcszor nyolc láb, ami 5,95 négyzetméternek felel meg – írta meg az Origo.

FOTÓ: FACEBOOK/THE SIGNAL BOX INN - SMALLEST PUB ON THE PLANET

A tulajdonos azt állítja, ez a világ legkisebb kocsmája, azonban Guinness Rekordok Könyvében pillanatnyilag a szintén Angliában megtalálható The Nutshell a rekorder, amely 9,75 négyzetméteres.

Erre a magyarázat az lehet, hogy a Signal Box Inn viszonylag nagy terasszal rendelkezik, még ha az épület jóval kisebb is. A teraszon koncerteket is szoktak adni, a kocsma pedig széles italkínálattal rendelkezik.

FOTÓ: FACEBOOK/THE SIGNAL BOX INN - SMALLEST PUB ON THE PLANET

 

Hányan férnek el a világ legkisebb kocsmájában?

A válasz: hat ember. Legalábbis amennyiben a hat főből ketten hajlandók állni, ugyanis négy ülővendég mellett még pont annyi hely marad, hogy kényelmesen elfér két álló személy is.

Borítókép: A Signal Box Inn (Fotó: FOTÓ: FACEBOOK/THE SIGNAL BOX INN - SMALLEST PUB ON THE PLANET)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.