Napi terror 11.19.

2019. 11. 19. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Asraf Gáni afgán elnök kedden bejelentette, hogy győzelmet arattak az Iszlám Állam felett a dzsihadista szervezet afganisztáni fellegvárának számító Nangarhar keleti tartományban.
  • Letartóztattak egy feltételezett iszlamista terroristát Berlinben. A német főváros ügyészségének közleménye szerint a 37 éves férfi a Telegram nevű üzenetküldő szolgáltatáson keresztül az év eleje óta kapcsolatban volt egy csoporttal, amely közel áll a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez.
  • Komoly veszteséget szenvedett el Mali hadserege egy iszlamista rajtaütésben – közölte egy katonai szóvivő Bamakóban.
  • Az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 50 ezer halottja van – mondta Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.
  • Az Iszlám Állam kivégző osztaga
    Fotó: ISIS videó

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.