Napi terror 01.03.

2020. 01. 03. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Terrorgyanús támadás történt Párizs közelében, négy embert megkéseltek. A rendőrség lelőtte a támadót, akin robbanómellény is volt – írta az Origo a BBC-re hivatkozva. A Le Figaro úgy tudja, hogy nem volt rajta robbanómellény, viszont a gyilkosság közelében rengeteg robbanóanyagot találtak. Az előzetes hírek szerint egy, más hírek szerint két ember meghalt.
  • Három, sorozatvetőből indított rakéta csapódott be az iraki főváros, Bagdad nemzetközi repülőterén, négy ember meghalt, többen megsebesültek – közölték helyi biztonsági tisztviselők.
  • Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök támogatásáról biztosította az Egyesült Államokat és Donald Trump amerikai elnököt Kászim Szulejmáni, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egysége parancsnokának megölése nyomán – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
  • Fotó: twitter

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.