Napi terror 04.08.

2019. 04. 08. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Különbizottság fogja vizsgálni Új-Zélandon az 50 halálos áldozatot követelő christchurchi terrortámadás feltételezett elkövetőjének előéletét és azt, hogy a titkosszolgálatok hogyan teljesítették feladataikat vele kapcsolatban.
  • Az Egyesült Államok terrorista szervezetnek minősítette az iráni Forradalmi Gárdát – jelentette be Donald Trump amerikai elnök.
  • A terrorveszély és a migrációs nyomás németországi növekedésére számít a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) volt vezetője. Hans-Georg Maassen a magyar közmédiának adott interjújában arról is beszélt, hogy a migráció és a terrorizmus egymással összefüggő veszélyei a német pártrendszer felbomlásához vezethetnek.
  • Az afgán biztonsági erők legkevesebb 12 tagjával végeztek a radikális iszlamista tálibok az elmúlt 48 órában az ország nyugati részén, Bádgesz tartományban – közölte az afgán védelmi minisztérium.
  • Az iráni önkéntes iszlamista milícia (baszidzs) fegyveresei is az iráni Forradalmi Gárda irányítása alá tartoznak Fotó: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.