Napi terror 04.18.

2019. 04. 18. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • A Fővárosi Nyomozó Ügyészség indítványozta a terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi letartóztatásának meghosszabbítását – közölte a Fővárosi Főügyészség.
  • A Beludzs Rádzsi Adzsuj Szangar (BRAS) nevű beludzs szeparatista ernyőszervezet fegyveresei támadtak Délnyugat-Pakisztánban egy buszra, és az utasok közül tizennégyet meggyilkoltak – jelentették hatósági források.
  • A New York-i Szent Patrick katedrálisnál előző este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines palackkal akart bejutni a templomba – tette közzé a New York-i érsekség. A helyi rendőrség közlése szerint a férfi ellen nem sokkal ezt követően már vádat is emeltek.
  • A TEK operatív felderítése kiterjedhet az Iszlám Állam harcosának európai utazásaira is
    Fotó: TEK

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.