Napi terror 05.06.

2019. 05. 06. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Elhagyott strandok és kiürült szállodák jelzik, hogy két héttel a 257 halálos áldozatot követelő robbantásos merényletek után Srí Lankán drámaian visszaesett az idegenforgalom, amely tavaly még 4,4 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le.
  • Hétfő hajnalra visszatért a nyugalom a Gázai övezetben és környékén a hét végi súlyos fegyveres konfliktus után, és az izraeli hadsereg reggel feloldotta a civilek gyülekezésére vonatkozó korlátozásokat – jelentette a katonai rádió.
  • Meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket! – jelentette ki Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki hozzátette: erről szól a Magyarországon nemrég elfogott terrorista, Hasszán F. ügyét bemutató új kampányfilmjük is, amelyet az interneten és a televízióban fognak terjeszteni.
  • Üresen álló strand a déli Betontában, Sri Lankán
    Fotó: Reuters

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.