Napi terror 11.21.

2019. 11. 21. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az izraeli biztonságiak erőszakos cselekmények kezdeményezésével vádolt palesztin intézményekre és vezetőkre csaptak le Kelet-Jeruzsálemben – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet csütörtökön. Az óváros al-Altam nevű általános iskolájából szerdán kivezették a tanárokat és a diákokat, őrizetbe vették az iskola vezetőit, és dokumentumokat foglaltak le az épületben. A belbiztonsági minisztérium bezáratta az intézményt. Az izraeli hatóságok azzal vádolják az iskolát, hogy a Palesztin Hatóság oktatási minisztériumának irányelvei alapján működik, a palesztin szülők tanácsának igazgatásával, amely a radikális iszlamista Hamász terrorszervezet befolyása alatt áll. A hatóságok szerint az iskola vezetői erőszakos cselekményeket kezdeményeztek és irányítottak, s nem ismerik el az izraeli fennhatóságot.
  • A képünk illusztráció
    Fotó: Reuters

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.