Szőke Alex elvesztette a bronzmeccset

Szőke Alex tehette volna hibátlanná a magyar birkózók kedd estéjét. A 97 kg-os súlycsoportban azonban 9-0-ra, technikai tussal kikapott a lengyel Tadeusz Michaliktól a bronzmeccsen, így ötödik lett.

2021. 08. 03. 13:37
null
Szőke Alex keserű szájízzel távozott, de összességében nem lehet elégedetlen Fotó: Árvai Károly Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajnos, az ifjú reménységnek esélyese sem volt. Hamar megintették, s lengyel ellenfele addig pörgött ide-oda, amíg el nem jutott kilenc pontig. Nem egészen két perc alatt véget ért a bronzmeccs.

Kár érte. Természetesen minden sportoló és minden érem fontos, de ha lehet ilyet mondani, a másik két meccsnek nagyobb volt a tétje.

A 21 éves reménység persze csalódottan hagyta el a szőnyeget, de lesz még lehetősége arra, hogy olimpiai érmet szerezzen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.