Így manipulál Sváby

Az ATV pánikot akart kelteni, de ezt is pancser módon.

Kovács Géza
2021. 01. 25. 18:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Sváby András műsorában az ATV-n vasárnap nagy többséggel szavaztak a nézők a kínai vakcina ellen. A Heti naplóban összegyűjtötték a különböző oltások általános jellemzőit, de a biztonság kedvéért a kínai vakcinánál kiírták a képernyőre, hogy 73-fajta mellékhatása van. Mint például látásvesztés, autoimmun-betegségek, vérnyomás-emelkedés.

 

Persze arról hallgattak, hogy milyen forrásból származik ez az információ, és arról is, hogy eddig legalább 73 virológus mondta, hogy a kínai vakcinától nem kell félni. Köztük épp a műsorban megszólaltatott Jakab Ferenc virológus.

Ha a durva manipuláció nem okozott önöknél látásvesztést vagy vérnyomás-emelkedést, ellenőrizhetik az elrettentő szöveget a műsorban bemutatott grafika jobb alsó sarkában. És az is szembetűnő, hogy a többi szer esetében a műsor szerkesztői nem tüntettek fel semmilyen szövődményt. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy Sváby nézőinek 95 százaléka elutasítja a Sinopharm készítményét.

Csak az az érthetetlen, hogy ha az ATV pánikot akart kelteni, akkor Sváby miért interjúvolta meg Jakab professzort, aki a műsor végén mindenkit arra kért, vakcinától függetlenül oltassa be magát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.