Halálbrigád

A baloldal az 1918–19-es elődeikhez mérhető morális és intellektuális szinten tobzódik.

Kis Ferenc
2021. 03. 17. 14:02
Gyurcsany
20200301 Budapest fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet Demokratikus Koalíció X. tisztújító kongresszusa a központban. képen: Gyurcsány Ferenc Magyar országgyűlési képviselő Fotó: Mirkó István Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyurcsány Ferenc Szocialista Brigád az elmúlt napokban ismét teljesítette a tervet, és ehhez még kommunista szombatokat sem kellett tartaniuk. A baloldali Jobbiktól a tőkepárti szocialistákon át a „demokratikus” szemkilövetők pártjáig összetákolt bagázs a home office-ban fészbúkozó brigádvezető ukázai szerint folytatta szabotázsakció-sorozatát a járvánnyal küzdő magyar társadalom ellen. A bolsevik típusú aknamunkások, a Gyurcsány-fiúk és -lányok csúcsra járatják a demagóg, ostoba handabandát, de amikor majd elfogy az üzemanyag, jön a gyors és fájdalmas zuhanás. Nem vagyok híve a túlzó és egyben leegyszerűsítő kommunikációnak, a pejoratív jelzőkkel dobálózásnak, de ez a brigád olyan extrém gyenge minőséget képvisel, amilyenre kevés példa akadt történelmünk során.

Lassan már közhelynek számít, hogy

a politikai baloldal szellemi örökösei az 1918–19-es elődeikhez mérhető morális és intellektuális szinten tobzódnak, de talán alul is múlják Károlyiékat és a vörös Kun-brigádot.

Amikor azon háborog a teljes kormányoldal, mi magunk is – teljes joggal –, hogy a Gyurcsány-brigád az utóbbi hetekben, hónapokban mindent és mindennek az ellenkezőjét is bemondta már a nyilvánosságban, azt is látnunk kell, hogy ez nem pusztán ostoba handabandázás. Sokan gondolhatják azt, hogy ezzel a feltűnően következetlen fröcsögéssel csak magukat járatják le, hiszen az emberek nem szellemi fogyatékosok, emlékeznek arra, hogy egyik nap még „nyitnikék” a sláger, másnap viszont azt harsogják, hogy miért nem zárt korábban a kormány. A kaotikusnak látszó kommunikáció azonban nem a véletlen műve, mert bár önerőből sokkal többet nem nézhetünk ki belőlük, a stratégiát nem ők alkotják, hanem a háttérben működő megbízóik. A globalista elvtársak helytartója Gyurcsány, akinek a régi bizalmi emberek, Bajnai, Szigetvári, Ficsor végzik a posztnacionalista baloldal nemzetközi kampánystratégiájának testre szabását a hazai ellenzék szerény képességeire. Nagyon egyszerű a képlet: az értelem helyett az érzelmekre kell hatni, kizárólag és brutális erővel. Az alapvető emberi gyengeségekre, az irigységre, a hiszékenységre és az indulatra építenek, a gyakran szürreális hazugságokkal hiszterizálni akarják az embereket. A világjárvány – melynek következtében egy éve életidegen korlátozások között kell működnie a társadalomnak, a gazdaságnak – sajnos ideális állapot az érzelmek felkorbácsolására, a kormány elleni uszításra.

A Gyurcsány-brigád ebben a műfajban ráadásul igazán otthon érzi magát, a társadalom megosztása, a nemzeti identitás elleni aknamunka, a magyart a magyar ellen uszítás bő száz éve az elvtársak kedvelt fegyvere. Most azonban ismét túllőttek a célon, sőt messzebb mentek, mint korábban bármikor, hiszen a járvány elleni védekezés megtorpedózása, az oltásellenesség szítása, a zavarkeltés közvetlenül emberéleteket fenyeget.

A baloldal felel minden egyes halálesetért, ami azért következik be, mert az áldozatot eltántorította az oltástól a Gyurcsány-brigád a vakcinák iránti bizalom rombolásával.

Ez ma az ellenzék, semmi több. A hatalom megragadásáért az emberélet sem drága, a bolsevikok ma is sajátosan tágan értelmezik „a cél szentesíti az eszközt” alapelvét. Amikor leszámolunk végre a járvánnyal, ideje lesz elszámoltatni ezt a halálbrigádot is.

(A borítóképen Gyurcsány Ferenc pártelnök a DK X. tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2020. március 1-én. Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.