időjárás -1°C Mária 2023. december 8.
logo

Márki-Zay úr, jó, hogy végre fel tetszett ébredni!

Juhász Attila
2022.07.31. 14:15 2022.07.31. 15:09
Márki-Zay úr, jó, hogy végre fel tetszett ébredni!

Egészen friss hír, hogy a hazai baloldal április 3-án iszonytató erővel orra bukó kormányfőjelöltje, illetve az általa alapított – egyelőre mérhetetlen – mikropárt bejelentette, innentől nem támogatják a DK (Gyurcsány-párt) jelöltjeit az időközi választásokon.

Márki-Zay Péter érvként először is azt hozta fel, hogy Gyurcsányék több alkalommal ráindultak ellenzéki jelöltekre, ily módon megosztva az ellenzéki szavazatokat.

Emellett most olyan, korábban mindenki már mindenki által ismert tényeket hozott fel indoklásában a hódmezóvásárhelyi polgármester, hogy – és most jól figyeljünk! – az országgyűlési választások kampányában azt tapasztalták, Gyurcsány Ferenc valójában nem akarta leváltani a kormányt. Emellett úgy vélik, hogy aki szakdolgozata során plágiumbotrányba keveredik, az nem lehet tisztességes képviselő a magyarok számára

Szerintük nem lehet hiteles alternatíva egy olyan volt kormányfő, akinek „hatalma idején azonosítószám nélküli rendőrök földön fekvő ártalmatlan embereket rugdosnak és ütlegelnek.” Márki-Zay kijelentette: Gyurcsány Ferenc idején „az orosz kémek magyar állampolgárokat vallathattak ki a magyar hatóság épületében”.

Jó reggelt kívánok, Márki-Zay úr, eddig melyik bolygón tetszett élni?

Túl azon, hogy igaza van Gyurcsánnyal kapcsolatban, és távol álljon tőlem, hogy akár csak egyetlen mondat erejéig is a szemkilövetős őszödi böszme védelmére keljek, talán nem ártana ez esetben mélyen magába is néznie az úgynevezett Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének!

Ő állt ugyanis egy olyan választási jelöltlista élén, amelynek első tíz helyezettje között az Apró-Gyurcsány-klán két tagja is szerepelt és persze befutó listás helyeken, valamint közös egyéni jelöltekként a Gyurcsány-párt számos egyéb prominense.

Miközben 2010, sőt lényegében 2006 ősze óta minden, a politikához valamelyest is konyító magyar ember számára teljesen nyilvánvaló, hogy Gyurcsánnyal választást nyerni nem lehet, vele összeállni politikai öngyilkosság, ölelő karjai, csápjai közül kiszabadulni pedig rettenetesen nehéz, szinte lehetetlen. Erre az egyik legjobb példa az a Jobbik, amely egyébként a parlamenti pártok közül először adott támogatást Márki-Zaynak mint hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltnek.

Nekem az a véleményem, hogy Márki-Zayék, meg a többi baloldali ellenzéki formáció innentől kezdve lényegében azt hablatyolhat, amit csak akar, a józan, csendes magyar választói többség szemében ők így mindannyian már csak bukott és végleg bizalomvesztett politikusok.

Gyakorlatilag az összes nyári időközi ékes bizonyítékul szolgált erre.

Amíg nem lesz Magyarországon egy nemzeti alapokon álló és nem levitézlett figurák által vezetett baloldal, addig itt esélyük nem lesz még csak megszorítani sem a nemzeti oldalt.

Más kérdés, hogy a történelem folyamán nekünk ilyen baloldalunk nem is volt soha és ahhoz, hogy valaha is legyen, még nagyon sok víznek kell lefolynia a Dunán!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Márki Zay Péter (Fotó: Facebook/Kocsis Máté)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.