idezojelek

Klubrádiós gyalázat: az exférj elfelejtett tiltakozni

Magyar Péter legalább egy Facebook-poszt erejéig kiállhatott volna Varga Judit mellett.

Kis Ferenc avatarja
Kis Ferenc
Cikk kép: undefined
Fotó: Kovács Tamás

Nehéz napirendre térni Arató András hétfői, a legprimitívebb bolsevik stílust idéző publicisztikája felett, még akkor is, ha közben törölték a cikket a Klubrádió honlapjáról. Idézni semmiképp nem szeretném az ordenáré aljaskodást, amit megengedett magának a rádió vezérigazgatója Novák Katalinnal és Varga Judittal szemben, de az biztos, hogy ha mostantól bármelyik baloldali politikus, megmondóember vagy szivárványos woke idióta azzal áll elő, hogy ők a női jogok élharcosai, szemben a „tuskó, félfeudális, patriarchális múltban ragadt” konzervatívokkal, keresztényekkel, nemzetben gondolkodókkal, akkor csak elő kell vennünk Arató elvtárs publicisztikáját, a „haladó” baloldal egyik felkent farizeusának kocsmai színvonalú, családanyákat női mivoltukban sértő fröcsögését.

A botrányos cikk miatt sokan tiltakoztak, de ahogy sorjáztak az elítélő nyilatkozatok, hiányérzetem támadt, mert nem találtam meg köztük annak az úriembernek a kiállását, akinek igazán és elsőként meg kellett volna szólalnia.

Most vegyünk egy mély levegőt, és gondoljuk át, kinek a tiltakozása hiányzik annyira bántóan, hogy a hallgatása szinte üvölt a virtuális térben.

Varga Judit volt férje, Magyar Péter. aki a kegyelmi ügy miatt történt lemondások – Novák Katalin köztársasági elnök és Magyar volt felesége, a korábbi igazságügyi miniszter közéletből való távozása – után dörgedelmes Facebook-posztban kérte számon „a nők szoknyája mögé bújó igazi bűnösöket”, majd bement a Partizán stúdiójába, és hosszú interjúban „kitálalt”, azóta pedig minden nap posztol újabb üzeneteket a „közélet megtisztításának” szerény ígéretével. Amikor viszont a volt feleségét a nőkre mondható lehető legocsmányabb jelzővel vérig sértették a Klubrádió cikkében, akkor valamiért nem jutott eszébe elégtételt venni, és legalább egy Facebook-poszt erejéig kiállni Varga Judit mellett.

Talán a következő bejegyzésében erre is szán néhány karaktert a „karakán” férfiú.


Borítókép: Arató András, a Klubrádió vezérigazgatója (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.