Egy magyar ember felkavaró levele Szabó Tímeának

Elég volt!

2020. 07. 19. 8:54
null
Szabó Tímea is a jól kereső ellenzéki politikusok közé tartozik Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix olyat tett, amit eddig még soha: írt egy rövidke nyílt levelet a Párbeszéd nagyasszonyának, Szabó Tímeának.

Tisztelt Képviselő Asszony!

Mint azt Ön is nagyon jól tudja, az idei nyár más, mint a többi, hiszen a pandémia árnyékában nem tudnak az emberek úgy nyaralni, kikapcsolódni, ahogy és ahol szeretnének. A környező országokban sajnálatos módon emelkedik a megbetegedések száma, ami óvatosságra kell hogy intsen valamennyiünket. Orbán Viktor ezért mondta, hogy idén több Balaton, kevesebb Adria, hogy ezzel a szellemes szlogennel is segítse, megvédje a magyar embereket attól, hogy berobbanjon nálunk is a koronavírus fertőzés. De őszinte sajnálattal vettem észre, hogy Önök, kedves Tímea, fittyet hányva a magyar emberek vitathatatlan érdekeire és a magyar emberek egészségének védelmére, gúnyt próbálnak űzni ebből a nagyon fontos, mindenkit személyesen érintő veszélyhelyzetből is.

„Több Balatont. És fizeted is, Viktor?” – ezzel a nem túl elegáns kísérő szöveggel osztott meg az Ön pártja, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom egy, a siófoki Petőfi sétányon működő, felkapott strand vendéglátóegységéből származó blokkot. Amit azt követően Ön is előszeretettel használt fel a Facebook-oldalán, kicsinyes politikai érdekből.

A baloldal gyűlöletkampányt folytat, és nem csak a kormány ellen. Most már tisztán látszik, hogy a Balaton és a hazai turizmus is a céltáblájukra került.

Ez egy szánalmas és meglehetősen demagóg húzás volt.

Önök, kedves Tímea, a magyar emberek ellen harcolnak!

Ki vagy kik lesznek azok, akik ellen legközelebb uszítani és gyűlölködni fognak?

Sokunk nevében mondom: elég volt!

Maradok tisztelettel: Felhévizy Félix hírlapíró

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.