Játszhat a Fradi ellen Cristiano Ronaldo, már nem koronavírusos

Közel három hét után először lett negatív Cristiano Ronaldo koronavírustesztje, ami azt jelenti, hogy elviekben nincs akadálya annak, hogy jövő héten Budapestre utazzon a Juventusszal, és pályára lépjen a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligájában szerdán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 30. 20:59
RONALDO, CRISTIANO
Genova, 2020. július 1. Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál játékosa, miután gólt szerzett a Genoa ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában játszott mérkõzésén a genovai Luigi Ferraris stadionban 2020. június 30-án. MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro Fotó: Luca Zennaro
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalos honlapján közölte a Juventus , hogy negatív lett koronavírustesztje, és a torinói klub kiemelte, hogy az ötszörös aranylabdás elhagyhatja a karantént, mostantól nem kell otthon tartózkodnia. Ez azt jelenti, hogy elviekben a csapat vasárnapi, Spezia elleni olasz bajnokiján visszatérhet a pályára, és jövő héten Budapestre is elutazhat a Ferencváros elleni szerdai BL-csoportmeccsre.

A portugál támadó legutóbb szeptember végén a Roma elleni bajnokin játszott a Juventusban, majd a válogatott összetartásán lett pozitív a koronavírustesztje, és azóta karanténban volt. A végén már nem viselte jól az otthon töltött időt, a hírek szerint 18 tesztet végeztek el rajta, és az Instagram-oldalán hozzászólásban megjegyezte, hogy szerinte a PCR-teszt „baromság”, majd ezt később törölte.

Ronaldo távollétében a Juventus két-két bajnoki és Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést volt kénytelen kihagyni. Csapata nélküle ezekből csak egyet, a Dinamo Kijev elleni BL-összecsapást nyerte meg, a két bajnoki döntetlen mellett szerdán kikapott otthon a Barcelonától.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.