Köszöni az MLSZ a szurkolóknak a feledhetetlen támogatást

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége köszönetet mondott a válogatott szurkolóinak a „feledhetetlen támogatásért”, melyet az Európa-bajnokság mérkőzései során nyújtottak a nemzeti csapatnak.

Magyar Nemzet
Forrás: Mlsz.hu2021. 06. 24. 14:10
null
Forrás: mlsz.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön az alábbi közleményt jelentette meg a honlapján:

„A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége köszönetet mond a magyar válogatott szurkolóinak a feledhetetlen támogatásért, melyet az Európa-bajnokság mérkőzései során nyújtottak a nemzeti csapatnak. A futball iránt elkötelezett szurkolók egyértelműen hozzájárultak a magyar nemzeti válogatott felemelő szerepléséhez, ezért mindenkinek köszönet jár, aki valamilyen módon kivette a részét a csapat buzdításából.

A magyar szurkolók a világjárványt követően kiemelkedő és feledhetetlen hangulatot teremtettek a Puskás Arénában és a müncheni helyszínen. A budapesti szervezés mellett igazán büszkék lehetünk arra a hamisítatlan futballhangulatra, amely eddig leginkább a mi fővárosunkban volt tapasztalható az Európa-bajnokság során. A magyar válogatott mérkőzéseit milliók követték televízión, a szurkolói zónában és országszerte kivetítők előtt is. A fantasztikus hangulat beköltözött a családokba, otthonokba: csapatának találkozói eddig a 2021-es év legnézettebb műsorai.

Az MLSZ elnöksége köszönetét fejezi ki a szurkolóknak a nemzeti csapat támogatásáért, és bízik abban, hogy a jövőben is számíthat szurkolóinak a szenvedélyes és sportszerű biztatására!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.