Mindenki Münchenre figyelt: nézőcsúcsot hozott a német–magyar mérkőzés

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a szerda esti Németország–Magyarország mérkőzés a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában, több mint 1,7 millió néző követte a mindent eldöntő csatát az M4 Sport csatornán.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 06. 24. 16:57
Európa-bajnokság
Fotó: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Németország–Magyarország összecsapást 1,7 millióan nézték az M4 Sporton, ezzel ez a közvetítés lett 2021 legnézettebb televíziós műsora a hazai piacon. A mérkőzést követő stúdióbeszélgetést és értékelést is több mint 1,1 millióan követték a közmédia csatornáján – olvasható az MTVA közleményében.

A három magyar vonatkozású Eb-csoportmérkőzés volt a teljes hazai piacon 2021 eddigi legnézettebb műsora. A szerda esti müncheni mérkőzést otthon élőben 1 751 699 fő nézte és 2,7 millió embert ért el. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzés ideje alatt a televíziót nézők 45 százaléka választotta a Németország–Magyarország találkozót.

….

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.