Pozsonyban árgus szemekkel figyelik majd a ferencvárosi drukkereket

A Slovan Bratislava szerint az elmúlt évtized legnagyobb párharca vár az együttesre a Ferencváros elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőben.

Forrás: MTI2022. 07. 14. 12:21
ESITI, Anderson,  Ferencváros, szurkolók
Budapest, 2022. július 13. A ferencvárosi Anderson Esiti gólöröme a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének 1. fordulójában játszott Ferencváros – Tobol Kosztanaj visszavágó mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. július 13-án. Ferencváros – Tobol Kosztanaj 5-1. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros a honlapján közölte, hogy a BL-selejtező második fordulójának első felvonását jövő szerdán 20 órakor rendezik a budapesti Groupama Arénában, míg a pozsonyi visszavágót a szlovák klub weboldala szerint július 27-én, szerdán 20.30 órától játsszák.

Utóbbi találkozóval kapcsolatban óriási érdeklődésről számolt be a Slovan, és hozzátette, kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, mert a klubnál nem szeretnék, ha megismétlődne az 1992-es eset. Úgy fogalmaztak, a két együttes akkori összecsapásán sok vendégszurkoló keveredett a hazai nézők számára fenntartott részre, ami konfrontációt eredményezett.

Ezt megelőzendő a pozsonyi drukkereknek szombatig bezárólag zárt körben kezdik meg a jegyek eladását – azokat értesítik először, akik a közelmúltban vásároltak bérletet vagy jegyet, és elektronikus úton elérhetik őket –, hogy csapatuknak minél nagyobb támogatást biztosítsanak a mérkőzésen és ezzel is növeljék a biztonságot.

 

A pozsonyi találkozóra a jegyek négy kategóriában 12–30 euróba (4920–12 300 forintba) kerülnek, míg a bérleteseknek 10ţ24 euróba. A VIP-jegyekért két kategóriában 130 és 200, illetve 104 és 160 eurót kell fizetni.

A Ferencváros közölte, az első, budapesti mérkőzésre megkezdődött a jegyértékesítés, a belépőket a bajnoki jegyárnak megfelelő áron lehet megvásárolni, a szezonbérlettel rendelkezők húsz százalék kedvezményre jogosultak.

A selejtező első körében a Ferencváros a kazah Tobol Kosztanaj, míg a Holman Dávidot is foglalkoztató szlovák Slovan Bratislava a georgiai Dinamo Batumi együttesét búcsúztatta. A főtáblára kerüléshez négy párharcot kell nyerni, a magyar és a szlovák csapat ebből egyet-egyet vett sikerrel.

Borítókép: Anderson Esiti gólöröme a hazai szurkolók előtt a Tobol Kosztanaj elleni BL-selejtezőn (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.