időjárás 17°C Ferenc 2023. október 4.
logo

Csercseszov igazi csapatot látott, amely kiszolgálta a közönséget

Magyar Nemzet
2022.08.14. 22:36 2022.08.15. 00:37
Csercseszov igazi csapatot látott, amely kiszolgálta a közönséget

Sztanyiszlav Csercseszov tudatosan felépített játékról és a szurkolók kárpótlásáról is beszélt a Mol Fehérvár elleni 4-0- siker után, a Vidi edzője, Michael Boris bevallotta, hogy kudarcot vallott a csapata, az eltervezett taktika nem ült a bajnok otthonában a labdarúgó NB I harmadik fordulójának rangadóján.

A Ferencváros 4-0-ra kiütötte a Mol Fehérvárt a labdarúgó NB I harmadik fordulójában. A lefújás után a kélt edző értékelt.

Michael Boris, a Mol Fehérvár edzője: Minden tekintetben jobb volt a Ferencváros, ezt el kell ismernem. Nem voltunk elég frissek
Mi volt rendben? Nem sok minden, az első percektől kezdve a Ferencváros tűnt élesebbnek, a Puskás Akadémia és a Quarabag elleni meccs tapasztalataiból kiindulva arra jutottunk, hogy a magas letámadással zavarba lehet hozni a Ferencváros védelmét.

A második és a harmadik gól megengedhetetlen hibák után történt. 

Gyakorlatilag az első félidő után vége volt a meccsnek. Gratulálunk a Ferencvárosnak. Csalódott vagyok, de ne felejtsük el, hogy a Köln elleni Konferencia-liga meccs vár ránk, sokat cseréltünk, hogy fenn tartsuk a csapat frissességét, de ez sajnos nem sikerült.

A sérülés miatt lecserélt Kodro állapotáról nem tudok bővebb információt adni.

A Ferencváros szakvezetője, Sztanyiszlav Csercseszov így látta a találkozót: Ami jó volt ma, az, hogy győztünk, ezáltal az első helyen vagyunk a tabellán, és a következő meccsünk egy Európa-liga play-off találkozó lesz. A Mol Fehérvár elleni meccs lefújása óta immár arra koncentrálunk.

Nem lehet ekkora különbségű győzelmet tervezni, mint ami ma sikerült.

 Ugyanakkor szerettük volna kiszolgálni a szurkolóinkat a Quarabag elleni vereség után. Úgy érzem, ma este igazi csapatot láttunk a pályán. 

A gyors váltásokat gyakoroltunk a Vidi ellen, tudatosan építettünk arra, hogy védekezésből gyorsan váltunk át támadásba, és úgy tűnt, hogy ez sikerült. Örülök, hogy kiszolgáltuk a közönséget.

Borítókép: Csercseszov taktikája ült a Vidi ellen (Fotó: Nemzeti Sport)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.