Räikkönen nagy újsággal szolgált, rögtön kétszázezer lájkot kapott

A Formula–1-es világbajnok Kimi Räikkönen vasárnap este az Instagram- és a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hamarosan megszületik a harmadik gyermekük. Még el sem telt egy óra a bejelentése óta, Räikkönen posztja máris több mint kétszázezer lájknál járt.

Magyar Nemzet
2023. 01. 29. 20:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Érkezik a harmadik „Jégkocka”! Ó, kislányom, máris annyira szeretünk, alig várjuk, hogy néhány hónap múlva találkozhassunk a családunk legújabb tagjával! – írta ki az Instagram- és a Facebook-oldalára a „Jégemberként” is ismert, nem éppen szószátyár Kimi Räikkönen.

Räikkönen
Räikkönen pályafutása Forrás: Instagram/kimimatiasraikkonen

Kimi Räikkönen „jégkockákról” akkor beszélt legutóbb, amikor egy jégeső Svájcban megrongálta a házukat és az autójukat – micsoda különbség! Alig posztolta ki most a nagy hírt, rögtön rajongók tízezrei lájkolták, és folyamatosan érkeznek a gratulációk. Az Instagramon, ahol 2,8 millió követője van, még el sem telt egy óra a bejelentése óta, máris több mint kétszázezer lájknál járt a bejegyzése.

Kimi Raikkönen 2014-ben, miután elvált első feleségétől, a 2001-es Miss Skandinávia győztesétől, Jenni Dahlman finn modelltől, közös barátokon keresztül ismerkedett meg a személyi edző és fehérneműmodell Minna-Mari „Minttu” Virtanennel, aki azonnal elvarázsolta. Még meg sem tartották az esküvőt, amikor 2015 elején megszületett a kisfiuk, Robin. A páros 2016 nyarán az olaszországi Sienában mondta ki a boldogító igeneket. Kislányuk, Rianna Angelina egy évvel később, 2017-ben jött a világra. Kimi Räaikkönen és Minttu gyerekei gyakran szerepelnek édesapjuk és édesanyjuk Instagram-oldalán.

Kimi Räikkönen a Ferrari legutóbbi világbajnoka

A 43 éves Kimi Räikkönen 2021 végén szállt ki a Formula–1-ből, az utolsó három szezonját az Alfa Romeo csapatánál töltötte, de ezek már a levezetés évei voltak. 2021-ben tíz pontot szerzett, ezzel a 16. lett a vb-n. A finn pilóta 2007-be a Ferrarival lett világbajnok, a maranellói istálló azóta nem is nyert vb-címet a pilóták között. A Ferrari 2008-ban a konstruktőri vb-címet még behúzta a Räikkönen, Felipe Massa duóval – a brazil második, a finn harmadik lett, és Lewis Hamiltont koronázták meg –, de ezzel véget is értek a szép évek.

Kimi Räikkönen az autóversenyzéssel azután sem szakított, hogy kilépett a Formula–1-ből, de tavaly nyáron a bemutatkozása az amerikai NASCAR-sorozatban balul sült el. Igaz, ez nem rajta múlt.

Borítókép: Kimi Räikkönen és felesége, Minttu (Forrás: Instagram/kimimatiasraikkonen)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.