Messi megúszta, hogy Münchenben rárontott egy szurkoló + videó

Amint arról beszámoltunk, a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében szerda éjjel a Paris Saint-Germain 2-0-ra kikapott a Bayern München vendégeként, így 3-0-s összesítéssel kiesett. A PSG argentin klasszisa, Lionel Messi még egy traumát elszenvedett, amikor a lefújás után rárontott egy szurkoló.

Magyar Nemzet
2023. 03. 09. 9:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

búsan bandukolt le a pályáról az öltöző felé, amikor egy szurkoló hatalmas lendülettel, „becsúszó szereléssel” érkezett hozzá. Persze lehet, hogy az illető nem akart rosszat, csak megcsúszott, mert a biztonsági személyzet éppen abban a pillanatban teperte le, amikor odaért volna az argentin klasszishoz. Azt viszont már nem tudta elmagyarázni, hogy Messitől a mezét szeretné-e elkérni, vagy csak közös képet készítene. Messi meg is botlott, és zavarodottan ment tovább, a vereség és ez a jelenet már túl sok volt neki. Az ilyesmit nem mutatják a televíziós közvetítésben, de most a vezérlőben hiba került a gépezetbe...

A szurkoló akciója az M4sport.hu oldalán ITT tekinthető meg.

A múlt hét végén a Premier League-ben a Liverpool–Manchester United (7-0) meccsen a hazai csapat hetedik gólja után egy hazai szurkoló tört be a pályára, s rohant ünnepelni a partvonalnál ölelkező játékosokhoz, majd többekkel összeütközött, és kisebb sérüléseket is okozott.

A Milannál megnőtt az étvágy

Ami a másik szerdai BL-találkozó utózöngéit illeti, Stefano Pioli, a Milan vezetőedzője már a végső győzelmet sem tartja elképzelhetetlennek azután, hogy csapata a londoni 0-0-val megőrizte egygólos előnyét és elbúcsúztatta a Tottenham Hotspurt. Az olasz bajnok 2012 után először került be a legjobb nyolc közé a legrangosabb európai klubsorozatban.

– Szeretem azt hinni, hogy a sportban semmi sem lehetetlen. Csak Európa legjobbjai maradnak és minden kör egyre nehezebb. Ezzel együtt biztos vagyok abban, hogy tapasztalataink, különösen a negatívak, segíteni fognak nekünk abban, hogy szintet lépjünk. Magabiztosan és hittel várjuk a negyeddöntőt – szögezte le Pioli.

A Milan és a Bayern München mellett eddig még a Chelsea és a Benfica biztosította a helyét a legjobb nyolc között, négy hely még kiadó. A negyeddöntő sorsolását jövő pénteken tartják.

Borítókép: Lionel Messi, mögötte pedig a rendbontó (Forrás: M4Sport)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.