Jürgen Klopp ezért őrjöngött, amikor 7-0-ra vezetett a Liverpool + videó

A Premier League 26. fordulójában vasárnap történelmi győzelmet aratott a Liverpool, hazai pályán 7-0-ra győzte le a Manchester Unitedet. A 88. percben már kialakult a végeredmény, a házigazda vezetőedzője, Jürgen Klopp mégis őrjöngött a partvonal mellett.

Magyar Nemzet
2023. 03. 06. 5:33
Liverpool
A pitch invader (L) slips and collides with Liverpool players celebrating their seventh goal during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on March 5, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: Paul ELLIS / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnapi találkozó 88. percében Firmino góljával lett 7-0 az állás, a liverpooli játékosok gólöröméhez pedig egy felhevült hazai drukker is csatlakozni akart a partvonalnál. Kijátszva a biztonsági emberek éberségét, az illető beszaladt a pályára, nagy lendületével gyakorlatilag beesett a hazai játékosok közé, és többekkel ütközött. Rácsúszott Andy Robertson bokájára, amit a földre került skót játékos fájdalmasan tapogatott, és Curtis Jones is erősen bicegett a nem várt „karambol” után. Amikor a szurkolót elkapták és elvezették, Jürgen Klopp pár lépésre tőle tombolt dühében, érthetően nehezen emésztette meg, hogy mindez megtörténhetett. Ennél bosszantóbb sérüléseket el sem képzelhetett volna.

A The Sun képgalériája az esetről ITT tekinthető meg.

Jürgen Klopp együttese történelmi győzelmet aratott

A Liverpool korábban még soha nem győzte le ekkora különbséggel a Manchester Unitedet, eddig a csúcs az 1895 októberében aratott 7-1-es siker volt másodosztályú meccsen. Jürgen Klopp együttese vasárnap este a holland válogatott Cody Gakpo révén került előnybe az első félidő hajrájában. A fordulás után többször is hibázott a vendégegyüttes, Luke Shaw eladott labdájából Darwin Núnez volt eredményes, majd Gakpo vette be ismét a Manchester United kapuját. A folytatásban egyre magabiztosabban támadtak a hazaiak, és – mindössze egyet leszámítva – szinte minden kaput eltaláló lövésükből növelni tudták az előnyt: Mohamed Szalah a 66. percben beállította Robbie Fowler házi gólrekordját, majd csaknem húsz perccel később meg is döntötte azt, így 205 mérkőzésen szerzett 129 találatával az egyiptomi válogatott sztárja lett a Liverpool legeredményesebb játékosa a Premier League történetében. Gakpóhoz hasonlóan Núnez is duplázott, majd a 88. percben a csereként beállt Roberto Firmino állította be a végeredményt.

A találkozó góljai:

Borítókép: A Liverpool játékosai erre a becsúszásra nem számítattak (Fotó: Paul ELLIS / AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.